Challenge Almere-Amsterdam lanceert nieuwe website

Het is zover: de nieuwe website van de Challenge Almere-Amsterdam is online! Met een nieuwe uitstraling sluit de website aan op de vormgeving van de wedstrijd zelf en past het bij de websites van andere grote Challenge Family races. De afgelopen maanden hebben de medewerkers van de triathlon hard gewerkt achter de schermen om deze nieuwe website te bouwen waarop atleten, toeschouwers, vrijwilligers en andere geïnteresseerden nog makkelijker informatie kunnen vinden over de triathlon.

Uit de enquête die na de Challenge Almere-Amsterdam 2014 onder atleten en vrijwilligers werd gehouden, bleek dat de website nodig toe was aan vernieuwing. De organisatie besloot daarom om hier direct mee aan de slag te gaan en vroeg triathleet en website-bouwer Cornelis Scheltinga om de website op te zetten. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Challenge Almere-Amsterdam werd deze nieuwe website gepresenteerd. “De nieuwe website is gebouwd volgens de nieuwste standaarden en past zich automatisch aan elk gewenst scherm aan: pc, smartphone of tablet. Hij is veel dynamischer waardoor de vele informatie makkelijker vindbaar is en bovendien is er in de nieuwe vormgeving veel meer ruimte voor gave foto’s en video’s van de wedstrijd,” licht Scheltinga toe. De organisatie is zelf erg blij met de nieuwe site “De nieuwe website is veel beter in staat zowel de sfeer van het evenement als de grote hoeveelheid informatie goed over te brengen,” laat Jort Vlam namens de organisatie weten.

Challenge Almere-Amsterdam 2015

In 2015 wordt de Challenge Almere-Amsterdam op zaterdag 12 september georganiseerd. Van 11 t/m 13 september worden daarnaast diverse andere wedstrijden georganiseerd onder de Challenge Almere-Amsterdam vlag, waaronder de Junior Challenge, Senior Challenge en Business & Family Relays. Op zondag wordt bovendien weer gestreden om de finale van de Eredivisie Triathlon.