Vandaag Officiële kick-off RABO Business Relay Challenge Almere-Amsterdam

Vandaag (7 april) vindt de officiële kick-off van de RABO Business Relay van de Challenge Almere-Amsterdam plaats. De wedstrijd zelf wordt pas zondag 11 september gehouden tijdens het triathlon weekend, maar de bedrijventeams starten vandaag al met hun voorbereidingen. Onder leiding van professioneel triathleet Merijn Schuurman, triathlon-legende Gregor Stam en wereldkampioen langeafstandloopster Lornah Kiplagat worden de teams in zes trainingsessies klaargestoomd voor een goede prestatie tijdens de RABO Business Relay: de estafette triathlon voor bedrijventeams die Challenge Almere-Amsterdam samen met Rabobank Almere organiseert.

De wedstrijd op 11 september bestaat uit een parcours van 380 meter zwemmen in het Weerwater, 7 kilometer fietsen langs het Weerwater en 2 kilometer hardlopen door het stadshart van Almere. Teams bestaan uit drie collega’s die allen deze supersprintversie van de triathlon volbrengen. Uiteindelijk finisht het team gezamenlijk. Op uitnodiging van Rabobank Almere hebben al ruim 60 teams zich ingeschreven voor deze uitdaging. Inschrijven is nog mogelijk tot 1 mei en is open voor elk bedrijf.

Naast het trainingsprogramma onder leiding van professionals en deelname aan de wedstrijd krijgen de zakelijke teams een uitgebreid pakket aangeboden: op de wedstrijddag zelf beginnen ze met een power breakfast en na afloop staat een pastabuffet klaar waar collega’s, vrienden en familie kunnen aanschuiven, het bedrijfslogo wordt op de speciale Challenge Family Member-banner geplaatst en wordt op de website www.challenge-almere.com getoond. Daarnaast zijn de teamleden welkom bij het hospitality-programma op zaterdag tijdens de lange en halve afstand triathlon.

Kijk voor informatie over het gehele bedrijvenpakket van de Business Relay op www.challenge-almere.com/business