Help mee als vrijwilliger in 2016!

Vrijwilligers kunnen zich vanaf nu weer inschrijven voor de Challenge Almere-Amsterdam! Het triathlonweekend vindt in 2016 van 7 t/m 9 september plaats, maar ook in de weken voorafgaand aan de wedstrijd kan de organisatie veel hulp gebruiken. Zonder de ruim 700 vrijwilligers die ons jaarlijks helpen zouden we het evenement niet zo goed kunnen organiseren als dat we nu doen. Zoek jij een uitdaging en wil je onderdeel zijn van de Challenge Family? Schrijf je dan nu in als vrijwilliger via deze link.

Tijdens en rondom het triatlonweekend zijn er allerlei verschillende functies beschikbaar waarvoor de hulp van vrijwilligers nodig is. Zo kun je bijvoorbeeld helpen bij de atletenopvang, dopingcontrole, opbouw en afbouw van het evenemententerrein en/of parcours, waterbrigade of je wordt verkeersregelaar. Kijk voor alle vrijwilligersfuncties op deze pagina.

Wat krijg je ervoor terug?
Naast de organisatie krijg je ook veel dank vanuit de atleten die meedoen aan de verschillende wedstrijden. Onze vrijwilligers worden jaarlijks door atleten als een van de beste aspecten van de race gezien! Daarnaast ontmoet je veel nieuwe mensen, krijg je een vrijwilligersshirt en een goody-bag. Ook zorgen we zo goed mogelijk voor je in het weekend zelf.

Geïnteresseerd? Schrijf je snel in via deze website of neem voor vragen contact op via vrijwilligers@challenge-almere.com