Laatste startplekken Half Distance

De eerste wedstrijdonderdelen van de Challenge Almere-Amsterdam zijn uitverkocht! De wedstrijd vindt pas over 50 dagen plaats maar er hebben zich nu al een record aantal mensen ingeschreven. De individuele Half Distance (zaterdag 10 september) is uitverkocht met 800 deelnemers!

Maar, we hebben goed nieuws!
We hebben een manier gevonden waarop we de capaciteit van de HD kunnen vergroten door onze magazijntent weg te halen uit de wisselzone. Hierdoor hebben we 100 extra plekken kunnen creëren waardoor in totaal 900 atleten mee kunnen doen aan de Half Distance. Maar wees er snel bij: als de inschrijvingen zo hard blijven gaan zijn deze extra plaatsen binnen twee weken waarschijnlijk uitverkocht.

De Business Relay en Family Relay wedstrijden op zondag zijn ook beiden uitverkocht. Er geldt nu een wachtlijst. Teams die zich nu nog aanmelden kunnen meedoen zodra een ander team afzegt.

Bij de overige wedstrijden zijn nog wel voldoende startplaatsen, maar de komende weken zullen ook deze hard gaan. Wil je meedoen aan de Challenge Almere-Amsterdam #2016? Schrijf je dan in via deze pagina.