Ontmoet de mensen achter Challenge Almere-Amsterdam

Onze vrijwilligers ontvangen altijd veel complimenten van atleten, en we bedachten ons dat het leuk zou zijn om jullie voor te stellen aan het team vrijwilligers dat deze oudste wedstrijd van Europa organiseert! Ook zodat je weet wie wij zijn als je ons rond ziet lopen in september. Vandaag stellen we je graag voor aan Judith Ettema, manager Atletenopvang (degene die ervoor zorgt dat er allerlei lekkere dingen voor je klaarstaan zodra je finisht!).

Wij vroegen haar waarom de Almeerse triathlon voor haar bijzonder is om aan mee te werken en wat haar leukste ervaring tot nu toe is geweest: “Wat CAA voor mij zo bijzonder maakt is het feit dat er voor mij heel veel bekenden aan meedoen vanuit de Triathlon Vereniging Almere en het tevens één van de grootste evenementen in Almere is, super om daaraan een bijdrage te mogen leveren!”

“Ik heb vele leuke momenten meegemaakt, maar het blijft altijd een kippenvel moment als de eerste finisher van een afstand over de streep gaat, je weet wat ze er allemaal voor hebben moeten doen en vooral laten en daar heb ik groot respect voor”.

Nieuwsgierig naar de rest van het team? Kijk op www.challenge-almere.com