Highlighted: TA Bags

Bij de aanmelding heb je drie verschillend gekleurde wisseltassen ontvangen. Hier lees je meer over hoe je deze gebruikt:

Rode tas
Bevat alle losse fietsbenodigdheden (alle onderdelen die niet aan de fiets vastgemaakt kunnen worden). In de Transition Area mogen geen losse spullen bij de fiets liggen. Deze tas hang je aan de kapstok bij je startnummer in de wisselruimte. De rode tas komt aan het onderste haakje te hangen. Na de wissel hang je de tas met je zwemspullen weer op dezelfde plek terug.

Blauwe tas
Bevat alle loopbenodigdheden. Het is niet toegestaan deze bij je fiets te leggen. Deze tas hang je boven de rode tas in de wisselruimte. Na de wissel hang je deze op dezelfde plek weer terug met hierin je fietsspullen.

Groene tas
Hierin stop je schone droge kleding en andere spullen die je nodig hebt na de finish. Deze tas lever je vlak voor de start in in de wisselruimte en mag NIET aan de kapstok worden gehangen. Groene tassen worden verwijderd.

Na de wedstrijd zijn de groene tassen beschikbaar bij de atletenopvang in de schouwburg. De rode en blauwe tassen zijn op te halen in de wisselruimte.