Toyota Zonneveld sponsort 2014 ETU Challenge Almere-Amsterdam

De 2014 ETU Challenge Almere-Amsterdam is trots op de nieuwe sponsor Toyota Zonneveld BV uit Almere. Tijdens het triathlon weekend van 12 t/m 14 september 2014 stelt Toyota Zonneveld verschillende auto’s beschikbaar aan de parcoursploeg van Challenge Almere-Amsterdam en zorgt het Almeerse bedrijf voor de  vrijwilligers van de triathlon.

Toyota Zonneveld bestaat al 25 jaar in Almere en is gevestigd aan De Huchtstraat 9. Directeur Robbert Zonneveld van Toyota Zonneveld BV: “Bij dit evenement zijn meer dan 600 Almeerders betrokken als vrijwilliger. Zij zijn dus heel belangrijk voor de organisatie van dit evenement. We besloten daarom om de Challenge Almere-Amsterdam te sponsoren en juist deze mensen tijdens dit weekend in het zonnetje te zetten.” Het Almeerse bedrijf verzorgt de vrijwilligerszone, levert personeel voor de vrijwilligersbar en zorgt voor iets lekkers. Vrijwilligers kunnen op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur ontspannen door de massages die Toyota verzorgd. Daarnaast zet Toyota Zonneveld tijdens de triathlon de nieuwe Toyota AYGO in voor de parcoursploeg. Ook rijdt een klokauto van Toyota Zonneveld voor de eerste deelnemer uit.

Challenge Almere-Amsterdam is blij met de toevoeging van weer een Almeerse onderneming als sponsor: “De bijdrage van Toyota Zonneveld in de verzorging van de vrijwilligers is belangrijk voor de Challenge Almere-Amsterdam. Zonder betrokken vrijwilligers is het namelijk niet mogelijk om het evenement zo groots aan te pakken. Wij zijn daarom blij dat een lokaal bedrijf zich in wil zetten voor deze specifieke groep medewerkers. Daarnaast is het heel fijn voor de organisatie dat Toyota auto’s kan leveren voor de parcoursploeg zodat we een optimale beveiliging kunnen garanderen aan de atleten”, aldus Patrick Seinstra, voorzitter van Challenge Almere-Amsterdam.

2014 ETU Challenge Almere-Amsterdam
Op zaterdag 13 september strijden (inter)nationale sporters om het Europese Kampioenschap tijdens de Challenge Almere-Amsterdam lange afstand triathlon. Sinds 1981 vindt deze oudste triathlon van Europa plaats in Almere. De triathlon start en eindigt in het hart van Almere Stad op de Esplanade en voert sporters langs de Oostvaardersplassen, Lelystad, Zeewolde en Almere door de Flevolandse polder. De lange afstand triathlon bestaat uit een parcours van 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42,2 km hardlopen. Op vrijdag 12 en zondag 14 september vinden de overige wedstrijden plaats.

Team Toyota Zonneveld BV

TZ_groepsportret2 (1)