High5 officiele voedingsleverancier CAA2014

De 2014 ETU Challenge Almere-Amsterdam kondigt met trots haar partnerschap aan met sportvoedingsleverancier High5.

High5 levert EnergyGels en sportdrank op de fiets- en loopparcoursen aan de deelnemers. High5 staat bekend als een leidend sportvoedingsmerk in de triathlonsport. Ze zijn de voorkeursvoedingsleverancier van veel evenementen waaronder ook Challenge Roth, welke jaarlijks 5000 atleten huisvest en de huidig snelste lange-afstandswedstrijd ter wereld is. Challenge Roth is tevens de race die grondlegger is van de Challenge Family waar Challenge Almere-Amsterdam deel van uitmaakt.

Met het partnerschap van High5 gelooft het organiserende team van Challenge Almere-Amsterdam erin deelnemers de beste voeding voor de beste prestaties op de wedstrijddag aan te bieden. Uit de evenementevaluatie 2013 was de duidelijke roep voor meer voeding door de organisatie begrepen en opgelost met de aankondiging van High5 als voedingsleverancier. De hoeveelheid aangeboden voeding is verdrievoudigd ten aanzien van de hoeveelheid van vorig jaar.

In 2014 organiseert Challenge Almere-Amsterdam het 2014 ETU Europees Kampioenschap Triathlon over de lange afstand en trekt daarmee deelnemers uit heel Europa. Op dit moment zijn er deelnemers ingeschreven uit 30 verschillende landen voor de wedstrijd op 13 september 2014.