Fin-Match nieuwste ambassadeur Challenge Almere-Amsterdam: ‘Eén van belangrijkste sportevents’

Dat Challenge Almere-Amsterdam meer dan alleen het grootste sportevent van Flevoland is, maar ook een prachtige manier voor bedrijven en ondernemers om te netwerken, connecties te maken en in de picture te staan, is voor het Almeerse bedrijf Fin-Match meer dan reden genoeg om ambassadeur te worden van de op één na oudste triathlon ter wereld. “Het maakt ons trots om een bijdrage te mogen leveren aan dit prachtige event.”

De woorden komen uit de mond van Richard Treffers, één van de oprichters en eigenaren van Fin-Match. Treffers is niet alleen ondernemer, maar ook liefhebber van de sport en veelvuldig deelnemer aan de RABO Business Relay. “Ieder jaar is Challenge Almere-Amsterdam weer een groot feest. Als deelnemer ga je de strijd met jezelf aan in het water, op de fiets en tijdens het lopen, maar ook als toeschouwer is dit een evenement zoals je het maar zelden ziet. De aantrekkingskracht in de stad, in de provincie en in heel Nederland is enorm. En zelfs daarbuiten, want jaarlijks staan er atleten uit zo’n zestig verschillende landen aan de start. Voor bedrijven is het dan ook een unieke kans om onderdeel uit te maken van een prachtig evenement en tegelijkertijd je netwerk enorm uit te breiden. We kunnen vitaliteit inzetten om bedrijven binnen Almere en daarbuiten met elkaar te verbinden.”

Als ambassadeur van Challenge Almere-Amsterdam zal Fin-Match er dan ook alles aan doen zoveel mogelijk bedrijven te enthousiasmeren voor het evenement. “Iets dat wij heel belangrijk vinden”, legt organisator Jefry Visser uit. “We vinden onze maatschappelijke functie net zo belangrijk als onze functie om mensen een tof sportevenement te bieden en dus hechten we enorm veel waarde aan het activeren van zoveel mogelijk bedrijven en ondernemers. Dat Fin-Match – een Almeers bedrijf dat veel affiniteit heeft met ons event – ons daar bij gaat helpen, is geweldig.”

Over Fin-Match

Fin-Match adviseert ondernemers bij een financieringsbehoefte en neemt de zoektocht naar de beste financieringsoplossing uit handen.  Na het opstellen van een professionele financieringsaanvraag zoekt Fin-Match in haar netwerk van financiers naar de beste financiële match voor de ondernemer. Daarnaast helpt Fin-Match ondernemers onder andere bij bedrijfsovernames en begeleiden zij bedrijven in zwaar weer.

Wil je als bedrijf ook bijdragen aan de Challenge Almere-Amsterdam? Stuur dan een e-mailbericht naar ambassadeur@challenge-almere.com