Volg jouw favoriete atleet tijdens de lange afstand triathlon zaterdag 12 september

Je kunt aanstaande zaterdag op verschillende manieren jouw favoriete atleet volgen tijdens de Challenge Almere-Amsterdam:

App Rabobank Challenge Almere
Challenge Almere-Amsterdam heeft samen met Rabobank Almere en MyLaps een nieuwe app ontwikkeld waarmee je individuele atleten kunt volgens tijdens hun race. De app is gratis te downloaden in de Apple App Store of Google Play Store. Wanneer je de app opent, kun je bovenin kiezen voor “Live Tracking”. Meld je aan via Facebook of met een e-mailaccount, en zie waar de atleet die jij wilt volgen op dat moment is in de wedstrijd. Daarnaast vind je informatie over de wedstrijd, het programma, live resultaten en live video in deze app. De perfecte manier dus om atleten te volgen!

Live streaming
Waar ter wereld je zaterdag ook bent, je kunt overal vandaan de Challenge Almere-Amsterdam live volgen! Download de app of kijk op live.challenge-almere.com We zenden op zaterdag live de lange afstand triathlon uit met voice-over van onze speakers. Dus als Almere te ver weg is om naartoe te komen, geniet dan online van de wedstrijd!

Social Media
Uiteraard is Challenge Almere-Amsterdam aanwezig op social media. We posten gedurende het weekend foto’s en live resultaten op onze Twitter en Facebook accounts. Ook zullen we mooie foto’s verspreiden via Instagram. Dus volg ons via @ChallengeAlmere of tag de wedstrijd via #CAA2015 of #ChallengeAlmere

Atleten kunnen “Social Sharing” instellen om Facebook en Twitter toestemming te geven om tussentijden automatisch te delen op hun social media-profiel. Je kunt dit instellen op live.challenge-almere.com.

Live streaming wordt mogelijk gemaakt door UNET (breedband), Trans-IX (hosting) en 1:1 Producties (video beelden)