Update Programma TRI4HER Women Specific Triathlon Conference

Op vrijdag 9 september organiseert TRI4HER een triathlon conferentie speciaal gericht op vrouwen. Deze conferentie vindt plaats tijdens de Challenge Almere-Amsterdam in de Kunstlinie Almere Flevoland. Het programma duurt een halve dag en is gevuld met lezingen over triathlon door experts en vrouwelijke topatleten. Luister naar Gonny Rosendaal over de principes van trainen (basis, opbouw, verminderen, pieken); naar Anne Jensen over het kiezen van een wedstrijd, het stellen en behalen van doelen; naar Sione Jongstra over organisatie, race technieken en transitie; naar Pleuni Hooijman over training stress, symptomen van over-trainen en consequenties; naar Lorna Wilson over blessures, het voorkomen van blessures en bio-mechanics; en naar Esther van Diepen over Training en Zwangerschap.

Met andere woorden: de meest belangrijke informatie voor vrouwen die aan triathlon doen op één plek! Dit is de ideale gelegenheid om je succesvolle triathlon avonturen te starten.

Kijk op de website van TRI4HER voor meer informatie over het programma, kosten en meer. Vrouwen die zich aanmelden voor de conferentie krijgen 20 euro korting op hun inschrijfgeld voor de Lange of Halve afstand!

*De conferentie is volledig Engelstalig.