PowerBar officiële Nutrition Partner van Challenge Almere-Amsterdam

PowerBar wordt – voor de komende twee jaar – de officiële Nutrition Partner van CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM. Tijdens het EK Long Distance én tijdens het ITU World Championships Multisport in 2020 zal PowerBar atleten voorzien van gels, energierepen en isodrinks.

Andreas Petrik, hoofd marketing voor Active Nutrition International GmbH, legt uit: Powerbar is al dertig jaar leidend als het gaat om het leveren van hoge kwaliteit sport nutrition binnen de triathlonwereld. ,,Zowel voor ons als voor CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM, draait alles om de atleten. Alle kennis en ervaring van hun sport, kan ons helpen om nóg betere producten te maken en we kijken er naar uit om atleten te helpen in hun weg naar de meest ultieme finish ooit.”

Jort Vlam, Commercieel Directeur van CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM, gaat verder. ,,Deze samenwerking met PowerBar, de toonaangevende expert op het gebied van sportvoeding, is fantastisch nieuws. Voor onze atleten is voeding de zogenaamde ‘vierde discipline’ binnen de triathlon en dit speelt dan ook een significante rol in hun succes. Vanzelfsprekend geven we hen graag de beste producten die er zijn. Met een grote diversiteit – en verschillende smaken – aan bijzonder goede nutrition, zal PowerBar een cruciale rol spelen door onze atleten (uit meer dan vijftig verschillende landen) zo goed mogelijk te verzorgen tijdens wat de mooiste dag uit hun leven moet worden.”