Ontmoet de mensen achter Challenge Almere-Amsterdam #3

Onze vrijwilligers ontvangen altijd veel complimenten van atleten, en we bedachten ons dat het leuk zou zijn om jullie voor te stellen aan het team vrijwilligers dat deze oudste wedstrijd van Europa organiseert! Ook zodat je weet wie wij zijn als je ons rond ziet lopen in september. Vandaag stellen we je graag voor aan Corry Aarts die als vrijwilliger het Secretariaat beheert. Tijdens het weekend loopt ze rond bij de Challenge Family Lounge of de informatiebalie om van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat vragen van letterlijk iedereen te beantwoorden.

Wij vroegen haar waarom de Almeerse triathlon voor haar bijzonder is om aan mee te werken en wat haar leukste ervaring tot nu toe is geweest: “Het enthousiasme van de atleten, hun doorzettingsvermogen, de sportiviteit, maar vooral de saamhorigheid met elkaar, het gevoel erbij te horen en een steentje te kunnen bijdragen, maakt voor mij het meewerken aan de triathlon een bijzondere tijdsbesteding.”

“Er zijn veel leuke momenten.”

“Van afgelopen jaar zijn er twee bijzondere bijgebleven: een atleet, die zodra hij over de finish was, speciaal naar mij vroeg om mij persoonlijk te bedanken voor de service en het omhangen van de medaille bij vrienden van mijn kinderen.”

Nieuwsgierig naar de rest van het team? Kijk op www.challenge-almere.com