Manager vacatures

We zijn op zoek naar betrokken managers die op vrijwillige basis gedurende het jaar helpen met het organiseren van het grootste sportevenement van Flevoland. Je wordt onderdeel van een team van managers, die allemaal hun eigen deelgebied organiseren. Jaarlijks wordt er ongeveer 10 keer bij elkaar gekomen met het volledige team. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je zorg draagt voor de organisatie van jouw deelgebied en het vastleggen hiervan in een draaiboek. De aansturing en begeleiding van alle managers wordt gedaan door de directie.

We zijn op zoek naar mensen met een proactieve houding, die de verantwoordelijkheid durven te nemen en die hart hebben voor de triathlonsport.

Reageren op deze oproep kan door te mailen naar info@challenge-almere.com

De Challenge Almere-Amsterdam is de oudste Long Distance Triathlon van Europa en de grootste triathlon van Nederland.

 Manager Vrijwilligers

Als manager vrijwilligers zorg je voor beantwoording van alle e-mail en vragen van de (700+) vrijwilligers. Daarnaast help je met het bijhouden van een goede administratie en het indelen van de vrijwilligers. Verder help je met de algemene communicatie naar alle vrijwilligers en de uitnodigingen voor verschillende bijeenkomsten.

Manager vrijwilligersverzorging

Als manager vrijwilligersverzorging zorg je dat er de hele week (rond de wedstrijd) eten en drinken is voor de vrijwilligers in de vrijwilligerstent op de Esplanade. Je zorgt samen met onze eventmanager voor een draaiboek en een bestelling van de maaltijden.

Op de wedstrijddagen zorg je voor koffie, eten & drinken in de tent en de bezorging hiervan bij verschillende ploegen.

Posthoofd verzorgingspost

Voor het EK Triathlon op 9 september zoeken wij nog een posthoofd voor één van de verzorgingsposten.

Op het fietsparcours en het loopparcours zijn ieder 4 verzorgingsposten. Hier minderen atleten als ze willen even vaart, zodat de vrijwilligers hen eten en drinken kunnen aangeven. Het eten en drinken wordt aangeboden vanuit de organisatie en wordt aangegeven volgens een vooraf bepaalde en gecommuniceerde volgorde.

De volgende zaken moeten gebeuren:

  • Klaarzetten van de marktkramen met het eten en drinken
  • Uitdelen van bananen, EnergyGels, sportdrank en water
  • Opruimen van het door atleten neergegooide afval
  • Opruimen van de gebruikte spullen bij de marktkramen
  • Er staan ongeveer 14 vrijwilligers op een verzorgingspost

Ben jij een enthousiaste motivator die kan helpen met de werving van vrijwilligers en op de dag zelf de vrijwilligers op de post kan aansturen?

Reageer dan via info@challenge-almere.com