Kleine wijzigingen Zwem & Fietsparcours #CAA16

Misschien heb je het al gezien op onze website, maar dit jaar zijn er een paar kleine dingen gewijzigd in het Zwem & Fietsparcours. Bij deze een korte opsomming van de wijzigingen:

Zwemparcours:
– Je zwemt dit jaar tegen de klok in
Рhet rondje (1,9km) is iets anders dan vorig jaar. Kijk op deze pagina voor een nieuwe kaart.

Fietsparcours:
Omdat de A6 gronding verbouwd wordt hebben wij ons fietsparcours aan moeten passen:
– Het keerpunt op de Paralleldreef is weg (de Hotspot daarmee ook!). Het keerpunt is nu op de Havendreef vlak voor de A6 (bij de Beginweg) in plaats van bij de McDonalds. Dit korte lusje wordt dit jaar zowel in je eerste rondje als tweede rondje gereden (alleen voor Lange afstand deelnemers). Deelnemers aan de Halve triathlon fietsen dit rondje niet, maar houden links aan op de dijk en fietsen rechtdoor waar deelnemers aan de LD rechtsaf slaan voor hun twee extra rondjes.
– De coachpost aan de Paralleldreef is ook komen te vervallen. De coachpost bevindt zich nu aan het uiteinde van de Veerkade in he Havenkom van Almere Haven. Parkeer in de parkeergarage op Havenzicht/Sluis en volg de bordjes naar de coachpost.
– Er is ook een andere route vanaf de Gooimeerdijk naar de Poortdreef. Kijk op deze pagina voor een nieuwe kaart en het gpx bestand waarmee je de route alvast goed kunt bekijken. Je vindt de parcourskaarten ook in de Athletes Guide 2016.

 

Neem voor vragen contact met ons op via info@challenge-almere.com