Highlight: Wisseltassen

Afgelopen jaar hebben we meerdere vragen over de Wisseltassen ontvangen. In deze highlight wordt de functie van elke tas nog een keer grondig uitgelegd.

Bij de registratie ontvang je 3 tassen, een rode, een blauwe en een groene. Deze tassen hebben ieder een andere functie en zijn gemarkeerd met je startnummer.

Rode tas:
Wordt gebruikt voor de zwem/fiets wissel. Hier dient alles in te zitten wat je nodig hebt voor je wissel, behalve dat wat vast zit aan je fiets. Het is namelijk niet mogelijk om iets bij je fiets te plaatsen in de TA. Na lediging van de tas tijdens de wedstrijd dien je je wetsuit en andere zwemattributen in de rode tas te stoppen.

De rode tas kun je na de registratie op vrijdag of voor de start op zaterdag inchecken in de Changing Area in de TA. Tijdens de wedstrijd verlaat de tas deze Changing Area niet! De tas kan vanaf 17.00 (lange afstand) of 13.30 (halve afstand) weer worden opgehaald. Gebruik hiervoor het pick-up point aan de andere kant van de Changing Area, hier kom je door de andere ingang van de parkeergarage op de Esplanade in te lopen.

Blauwe tas:
Wordt gebruike voor de fiets/loop wissel. Hier dient alles in te zitten wat je nodig hebt voor je tweede wissel. Het is niet mogelijk om iets klaar te zetten bij de fiets, loopschoenen niet uitgezonderd. Na lediging stop je je fietsbenodigdheden in de blauwe tas.

De blauwe tas kun je na de registratie op vrijdag of voor de start op zaterdag inchecken in de Changing Area in de TA. Tijdens de wedstrijd verlaat de tas deze Changing Area niet! De tas kan vanaf 17.00 (lange afstand) of 13.30 (halve afstand) weer worden opgehaald. Gebruik hiervoor het pick-up point aan de andere kant van de Changing Area, hier kom je door de andere ingang van de parkeergarage op de Esplanade in te lopen.

Green Bag:

Wordt gebruikt om de pre/after race kleding in op te slaan. De tas kan worden ingeleverd voor de start, naast de bike check-in aan de buitenkant van de TA. De tas kan direct na de finish binnen in de Schouwburg worden opgehaald.