CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM presenteert Zone3 als Official Swim Partner

Het wereldwijd hoog aangeschreven triathlonmerk Zone3 zal de officiele Swim Partner van CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM worden. Beide partijen sluiten een partnerschap voor de aankomende drie jaar, waardoor deelnemers van de op één na oudste triathlon ter wereld zullen worden voorzien van een uitgebreid assortiment aan gespecialiseerde triathlonartikelen. ,,We zijn zeer blij om dit partnerschap, met dit zeer bekende en gewaardeerde triathlonmerk, aan te kondigen”, aldus CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM Commercieel Directeur Jort Vlam in een eerste reacie.

Krystal Spicer, Events & Merchandise Manager bij Zone3, voegt toe. ,,Het is geweldig om de komende drie jaar als officiële Swim Partner samen te werken met CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM. Het is een mooie, spannende kans om één van de oudste triathlons ter wereld en één van de meest iconische races binnen Europa te ondersteunen. Des te meer omdat ons avontuur om het grootste triathlonmerk ter wereld te worden, dagelijks doorgaat. De samenwerking met CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM is meteen een logisch vervolg op onze wereldwijde samenwerking met CHALLENGEFAMILY als Official Merchandise Partner.”

Exclusieve aanbiedingen

Deze samenwerking tussen CHALLENGEFAMILY en Zone3 werd onlangs beklonken en het partnerschap met CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM is daarom een mooie manier om nog intensiever samen te werken. ,,Bij onze race zal er een grote keuze zijn uit wetsuits en andere zwemspullen, zowel voor beginners, ervaren recreanten als pro atleten”, legt Vlam uit. ,,Er zullen mooie, exclusieve aanbiedingen zijn voor producten van Zone3 en we geloven er echt in dat dit geweldig is voor onze deelnemers. Daarnaast zal er een mogelijkheid zijn om wetsuits te huren, zodat onze atleten bekend kunnen raken met de nieuwste modellen van Zone3, voordat ze eventueel overgaan tot een aankoop.”

Over Zone3

Geboren uit een initiatief dat ontstond tijdens trainingssessies op een universiteitscampus, ontstond Zone3 in 2007. Zone3 groeit inmiddels uit tot het best beoordeelde triathlonmerk ter wereld, met in de afgelopen acht jaar meer awards-winnende reviews dan welk ander merk dan ook. Het originele concept is gebaseerd op een diepgewortelde passie voor duursport en een onuitputtelijke wens om toonaangevende producten te maken die bijdragen aan een betere performance en functionaliteit.

Over CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM

Almere is een meer dan bekende naam in de triathlon historie. Na Hawaii is CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM (voormalig Holland Triathlon) de oudste triathlon ter wereld. Wereldberoemde winnaars zijn pioniers als Axel Koenders, Gregor Stam, maar ook Gerrit Schellens, Frank Heldoorn en Georg Potrebitsch. Yvone van Vlerken, Heleen bij de Vaate en Chrissie Wellington waren toonaangevend in de vrouwenraces. Diverse Europese én Wereldkampioenschappen werden gehouden in Almere. De snelste atleet bleek Jaroslav Kovacic, die in 2018 na 7:55:44 over de finish kwam. In 2019 organiseert CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM het ETU Long Distance European Championships en in 2020 het ITU Multisports World Championships.