Al 300 inschrijvingen voor Challenge Almere-Amsterdam

Ruim een maand na het grote nieuws én de opening van de inschrijvingen, heeft de 300ste deelnemer zich ingeschreven voor deelname aan de Challenge Almere-Amsterdam.

Een ongekend aantal inschrijvingen zo vroeg in het seizoen! Het zijn er welgeteld 275 meer dan vorig jaar om deze tijd. Bijzonder aspect is verder dat de sporters afkomstig zijn uit 21 verschillende landen waaronder Japan, Amerika en Israël. Dit geeft het grote internationale karakter van de wedstrijd in Almere aan. Een duidelijk signaal dat geen énkele sporter deze wedstrijd wil missen en we zijn er nog lang niet.

Onder andere bekende namen als Georg Potrebitsch, de winnaar van de Almere Triathlon 2009 en Thomas Naasz, de beste Almeerder van de afgelopen 4 jaar en natuurlijk Dirk Wijnalda de winnaar 2012 verschijnen op 14 september aan de start van de Challenge.

“De grote, hernieuwde belangstelling voor deelname aan de Challenge Almere-Amsterdam, laat zien dat we weer op de goede weg zijn oude tijden te laten herleven. Het wordt een feest voor iedereen.” aldus race director Richard Belderok.

Inmiddels zijn ook de inschrijvingen geopend voor het estafette-onderdeel: de TriTogether tijdens de lange afstand op zaterdag. Inschrijven kan via de website.

De organisatie van de Challenge Almere-Amsterdam zoekt nog vrijwilligers om het evenement in goede banen te leiden. Aanmelden kan per e-mail aan vrijwilligers@challenge-almere.com. Alle hulp is welkom!