Triathlon-World – 8 november in Brussel

Op zaterdag 8 november vindt voor de tweede keer de Triathlon-World beurs plaats in Brussel. Challenge Almere-Amsterdam is ook dit jaar weer aanwezig om de Almeerse triathlon te promoten en om de naam van Challenge Family nog verder te verspreiden.
Bezoekers kunnen terecht bij stands van bedrijven die fietsen, sportkledij, sportschoenen, trainingsmaterialen, verzorgingsmaterialen, sportvoeding, sportdranken, voedingssupplementen, testlabo’s, trainingsprogramma’s, sporthotels, sport & healthclubs en verzekeringen aanbieden.
Ze kunnen ook de gratis workshops en clinics volgen met op het programma o.a. Koen de Haan (triathloncoach en opleidingscoordinator voor de Nederlandse Triathlon Bond en hoofdcoach van Squadra ZeroD) die over het runnen van een succesvolle trainingsgroep in de triathlonsport vertelt, Robbie Billen (manueel therapeut & fysiotherapeut) die bezoekers meeneemt in de wereld van de actieve looptechnieken en de RunningSmart technologie, Peter Croes die de winterplanning doorlicht en vele anderen. Verder is er ook een meet & greet met Frederik Van Lierde, Sofie Goos, Bart Aernouts en Axel Zeebroek.
Wie zijn beursbezoek wil combineren met sporten kan deelnemen aan de 1e TW Run (1, 5 of 10 km) met start en aankomst op de beursvloer.
Kijk voor meer informatie over aanmelden en het programma van Triathlon-World op www.triathlon-world.be.