“Rabobank drie jaar langer presenting sponsor Challenge”

ALMERE VANDAAG/JEROEN OOSTERHEERT – 7 mei 2014
Rabobank Almere is ook de komende drie jaar de presenting sponsor van Challenge Almere-Amsterdam. Dat hebben de organisatie van de triatlon en de financiële instelling gisteren laten weten.
Photo Studio Kastermans

Photo Studio Kastermans

Afgelopen jaar was de Rabo al sponsor en dat is blijkbaar zo goed bevallen dat het contract met drie jaar is verlengd. Welk bedrag er met de verbintenis is gemoeid werd gisteren door Nathal van Rijn (links op de foto), directeur van de Almeerse Rabobank, en Patrick Seinstra (rechts), de voorzitter van Challenge Almere-Amsterdam, niet bekendgemaakt.

De organisatie maakte gisteren wel bekend dat er meer ruimte komt voor het bedrijfsleven. Onder meer door een speciale Business Triatlon. Bedrijven kunnen zich dan inschrijven met vier personen en een verkorte versie van de wedstrijd afleggen. Overigens gaat het met de inschrijvingen voor de hele wedstrijd op zaterdag 13 september volgens Seinstra hartstikke goed. ,,Dat zijn er inmiddels al 400 tegen 450 deelnemers in totaal vorig jaar. We hopen toch wel tot de 600 te komen.’’