Live tracking Challenge Almere-Amsterdam – Staat onze gratis app al op je telefoon?

Het Challenge Almere-Amsterdam weekend komt met rasse schreden dichterbij, en we vroegen ons af of iedereen al onze gratis app ‘Rabobank Challenge Almere’ heeft gedownload in de Google en Apple stores? Met deze app kunnen supporters jou live volgen tijdens je wedstrijd! Dankzij de Live Tracking kunnen zij zien waar jij je precies bevindt op het parcours en zien ze je gemiddelde snelheden. Zo kunnen ze dus op de juiste plek staan om jou hard aan te moedigen.

We bieden uiteraard ook deze editie weer live streaming aan via live.challenge-almere.com en via de bovenstaande app. We zullen updates plaatsen van de wedstrijden op Facebook en via Twitter. Op onze website vind je daarnaast regelmatig updates in het nieuwsoverzicht.

Met andere woorden: wij zullen jullie goed op de hoogte proberen te houden dit weekend 🙂 Volg ons en stuur ons ook jouw updates! Mooie foto’s en updates van de wedstrijd zijn altijd welkom. Onze hashtag dit weekend is #CAA16

Als je liever niet achter een computer zit of continu je telefoon wilt bekijken zijn er uiteraard ook ‘analoge’ manieren om de wedstrijden te volgen. Kies een plekje langs het parcours of kom naar het stadion (waar ook live beelden te zien zijn via het scherm) en enjoy yourself!