Goed voorbereid op de Challenge Almere-Amsterdam met MarkAllenOnline

Challenge Family en MarkAllenOnline kondigen een samenwerking aan die de coachingonderneming van een van de wereld’s grootste sportlegendes en de werelds snelst groeiende serie langeafstandtriathlon samenbrengt.

In de samenwerking profiteren athleten van maatwerk trainingschema’s met MarkAllenOnline.com voor elk van de 18 Challenge Family wedstrijden in de wereld door middel van een directe en unieke toegang tot Mark Allen zelf met behulp van een aantal online video seminars.

Challenge Family CEO, Felix Walchshöfer, geeft aan dat de samenwerking met MarkAllenOnline een belangrijk onderdeel vormt van de Challenge Family’s Athletes’ Journey.

“Zodra een athleet inschrijft bij een Challengewedstrijd start hun Athletes’ Journey en ons doel is om ze gedurende elke stap te ondersteunen, zodat we ze de ultieme ervaring kunnen geven. Niet alleen op de dag van de race, maar ook in hun voorbereiding en herstelperiodes,” zegt hij. “Onze samenwerking met MarkAllenOnline.com geeft Challenge Family athleten toegang tot wedstrijdspecifieke plannen op maat gemaakt voor hun persoonlijke wensen door één van de meest gerespecteerde coaches in the wereld.”

Behalve trainingsschema’s profiteren de athleten eens in de twee maanden van online seminars over belangrijke onderwerpen zoals voeding, mentale tactieken, balans tussen training en reguliere leven en de voorbereiding op de wedstrijddag. Gepresenteerd door de zesvoudig wereldkampioen en door ESPN uitgeroepen als Beste Duursportathleet aller tijden geeft Mark Allen toegang tot zijn schat aan ervaring op het gebied van wedstrijd- en trainingskennis.

“Ik ben verheugd dat MarkAllenOnline coaching geeft aan Challenge Family athleten, ” zegt Allen. “Het is altijd ons doel geweest om onze klanten te helpen om de best mogelijke beleving in triathlonsport te geven door middel van onze principes Train Smart and Get Results®. De Challenge Family omarmt dat zelfde doel door de best mogelijke beleving naar een athleet te brengen met haar evenementen. Dit is een geweldige mogelijkheid om de Athlete Journey voor iedereen naar een hoger plan te tillen. Vanaf de eerste trainingsdag tot de finish bij de wedstrijden.”

Volledige details over de trainingsprogramma’s zijn te vinden op www.markallenonline.com/challenge.

De Challenge Family viert de triathlonsport doormiddel van haar wereldwijde serie lange-afstandevenementen en festivals die het gezicht veranderen van lange-afstand wedstrijden over de hele wereld terwijl de focus ligt op athletenbeleving. Met spectaculaire paroursen op iconische bestemmingen richt Challenge Family zich erop om dé wedstrijd van je leven te organiseren voor elke athleet, met daarbij een blijvende toeschouwerherinnering achter te laten die alle spanning en emotie van deze inspiratievolle sport vasthoudt. De Challenge Family bestaat op dit moment uit 18 evenement over de wereld, met daarbij de grootste lange-afstandtriathlon in de wereld, de Challenge Roth in Duitsland. Andere Challenge Family wedstrijden vinden plaats in Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Canada, Groot-Brittanië, Frankrijk, Spanje, Italië, Denemarken, Nieuw-Zeeland, Thailand en Taiwan.

Voor meer informatie over de Challenge Family, kijk op www.challenge-family.com of volg op Twitter @Challenge_Famil of vind leuk op www.facebook.com/ChallengeFamily.