Atleten waarderen Challenge Almere-Amsterdam 2014 met een 8,5!

Na afloop van de Challenge Almere-Amsterdam 2014 heeft AMA (Almere Marktonderzoek Advies) namens de organisatie alle deelnemende atleten naar hun mening over het evenement gevraagd. De opmerkingen over het parcours, de verzorging van atleten en andere verbeterpunten worden zoals vorig jaar zoveel mogelijk meegenomen in de organisatie van een nog beter evenement in 2015. “Geweldig,” vindt voorzitter Patrick Seinstra, “Vorig jaar scoorden we bij de atleten nog een 6,8. Nu is het eindcijfer voor het gehele evenement een 8,5 geworden!”. “Organisatie, vriendelijkheid van de vrijwilligers, zorg voor de atleet door middel van ehbo/voeding etc was top”, aldus een van de deelnemers.

Atleten konden via de enquête hun mening geven over alle onderdelen van Challenge Almere-Amsterdam; het parcours, de briefing, het eten, de verzorging voor, tijdens en na de race, de bereikbaarheid van de wedstrijd en de communicatie over de wedstrijd. Vooral de inzet van de vrijwilligers werd vaak gecomplimenteerd en het vernieuwde fietsparcours werd hoger gewaardeerd dan vorig jaar. Bovendien vond 70% van de respondenten dat de Challenge Almere-Amsterdam beter beviel dan andere races waaraan ze hebben meegedaan. De organisatie van Challenge Almere-Amsterdam is op dit moment druk bezig met het verbeteren van bepaalde aspecten van de race, zoals live tussentijden van atleten en een vernieuwde website. Het inschrijfsysteem afgelopen maand al verbeterd. Zo kunnen nu meerdere betaalsystemen worden gebruikt zoals iDeal, MisterCash en V-Pay. “Daarmee maken we het zowel onze Nederlandse als internationale Atleten een stuk makkelijker,” aldus race director Richard Belderok.

Challenge Almere-Amsterdam 2015

Volgend jaar vindt de Challenge Almere-Amsterdam lange afstand triathlon plaats op zaterdag 12 september. Net als de vorige edities vinden daarnaast ook onderdelen als de halve triathlon, Senior en Junior Challenge en Business Relays plaats.

Vanaf nu is de registratie voor de Challenge Almere-Amsterdam 2015 geopend. Kijk opwww.challenge-almere.com voor meer informatie en klik op de rode knop “Enter Now” aan de rechterkant om je in te schrijven!